Κατασκευή Ιστοσελίδας

Εδραιώστε και ενισχύστε την εταιρική σας ταυτότητα στο Διαδίκτυο

Η εδραίωση της παρουσίας της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κατασκευή της εταιρικής σας ιστοσελίδας.

Μέσα από αυτήν παρουσιάζετε στους χρήστες -και υποψήφιους πελάτες σας- την εικόνα της επιχείρησή σας, το όραμά σας και όλα όσα μπορείτε να τους προσφέρετε μέσα από τις όποιες υπηρεσίες σας. 

Web design- Data Connect

Από τη σύλληψη της ιδέας για την ιστοσελίδα μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής της συνεργαζόμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και προσαρμόζουμε την όλη διαδικασία επάνω σε αυτές, ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες που θα βοηθήσουν τη σελίδα της επιχείρησής σας ώστε να ξεχωρίσει στη διαδικτυακή αγορά. Οι προτάσεις μας λαμβάνουν υπόψη τις νέες τάσεις στην αγορά και τις απαιτήσεις των χρηστών, φέρνοντας εσάς έτσι ένα βήμα πιο κοντά στο αγοραστικό κοινό.

 

Μέλημά μας είναι η δημιουργία ενός  καλαίσθητου αποτελέσματος που θα εκφράζει τη φιλοσοφία της επιχείρησή σας και θα ακολουθεί τις προδιαγραφές της υπάρχουσας αγοράς.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία λειτουργικών και εύχρηστων ιστοσελίδων για τους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ώστε η ιστοσελίδας σας να έχει την υψηλότερη απόδοση. Η εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση σε μια σελίδα προσφέρει στον χρήστη μια εμπειρία υψηλής ποιότητας, που θα τον οδηγήσει πίσω στη ιστοσελίδα πολλές φορές. Με αυτόν τον τρόπο χτίζεται μια σχέση που έχει διάρκεια και διακατέχεται από εμπιστοσύνη ανάμεσα στους πελάτες σας κι εσάς.  

Data Connect Services

Επίσης, αναλογιζόμενοι τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και την ολοένα και μεγαλύτερη χρήση των κινητών συσκευών για την πλοήγηση στο Διαδίκτυο, στοχεύουμε σε έναν σχεδιασμό σελίδας φιλικό προς τα κινητά τηλέφωνα.

web-dataconnect

Παράλληλα, οι ιστοσελίδες πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές με σκοπό :

  • να είναι φιλικές προς τα άτομα Αμεα (σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό νόμο)
  • η πλοήγηση σε αυτές να γίνεται με ασφάλεια (προστασία προσωπικών δεδομένων (GPDR, κακόβουλα λογισμικά, επιθέσεις από hackers)
  • να ανιχνεύονται από τις μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google) και να ανεβαίνουν πιο ψηλά στην κατάταξη των αποτελεσμάτων, χρησιμοποιώντας τις λεγόμενες τεχνικές SEO (Search Engine Optimization). Μάθετε περισσότερα για αυτό στη Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης.

Εμείς εγγυόμαστε για την πλήρωση αυτών των προδιαγραφών στη σελίδα σας.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο είναι μια καλή επένδυση που θα αυξήσει την αναγνωσιμότητα της επωνυμίας σας (Brand Awareness), θα σας ανοίξει τον δρόμο για νέες ευκαιρίες στην αγορά και θα προσελκύσει νέους πιθανούς πελάτες που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για εσάς.

Κατασκευή Ιστοσελίδας DataConnect

Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων